Sampon pentru par vopsit, Wella Professionals, Color Brilliance Fine-Normal, 1000ml
Sampon pentru par vopsit, Wella Professionals, Color Brilliance Fine-Normal, 1000ml Prețul inițial a fost: 130.00 lei.Prețul curent este: 109.00 lei.
Inapoi la produse
Balsam hidratant pentru protectia culorii, Wella Professionals, Color Motion Conditioner, 200ml
Balsam hidratant pentru protectia culorii, Wella Professionals, Color Motion Conditioner, 200ml Prețul inițial a fost: 80.00 lei.Prețul curent este: 67.00 lei.

Catalog de culori, Londa Professional, Salon Chart

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

159.00 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

4 persoane se uită la acest produs acum !
 • Sameday Courier

comanda va fi livrată de un curier la adresa specificată

1-2 zile

20 ron

 • EasyBox

ridică la orice oră vrei din EasyBox

1-2 zile

16,99 ron

 • original eclat Produs original
 • Retur în 15 zile

Descriere produs

Catalog de culori, Londa Professional, Salon Chart

Catalog de culori Londa Professional Salon Chart – este un instrument esențial pentru orice stilist profesionist. Acesta prezintă întreaga gamă de nuanțe Londa Professiona, permițând alegerea perfectă a culorii pentru fiecare client.

Beneficii:

 • Prezentare completă a nuanțelor: Catalogul include toate nuanțele din gama Londa Professional, organizate în funcție de ton și reflexe.
 • Mostre de culoare reale: Fiecare nuanță este prezentată printr-o mostră de păr vopsit, oferind o imagine realistă a rezultatului final.
 • Informații detaliate: Catalogul include informații despre fiecare nuanță, precum nivelul de deschidere, reflexele dominante și recomandări de utilizare.
 • Inspirație pentru creații unice: Paleta variată de culori și combinațiile posibile oferă stilistului inspirație pentru a crea look-uri personalizate și unice.
 • Instrument profesional: Catalogul este un instrument indispensabil pentru orice stilist profesionist, ajutându-l să comunice eficient cu clienții și să aleagă nuanța perfectă pentru fiecare tip de păr și ten.
 • Actualizat constant: Londa Professional lansează periodic noi nuanțe și colecții, iar catalogul este actualizat în mod regulat pentru a reflecta aceste noutăți.

Recomandat pentru:

 • Saloanele de înfrumusețare și stiliștii profesioniști.
 • Școlile de coafură și cursurile de specializare.
 • Persoanele pasionate de colorarea părului care doresc să exploreze întreaga gamă de nuanțe Londa Professional.

Îți recomandăm acest pachet ...

Prețul inițial a fost: 159.00 lei.Prețul curent este: 151.05 lei.
Prețul inițial a fost: 84.00 lei.Prețul curent este: 65.55 lei.
Prețul inițial a fost: 243.00 lei.Prețul curent este: 216.60 lei.
Cumpără acest pachet format din 1 produs
Prețul inițial a fost: 159.00 lei.Prețul curent este: 151.05 lei.
Prețul inițial a fost: 109.00 lei.Prețul curent este: 86.24 lei.
Prețul inițial a fost: 268.00 lei.Prețul curent este: 237.29 lei.
Cumpără acest pachet format din 1 produs
Prețul inițial a fost: 159.00 lei.Prețul curent este: 151.05 lei.
Prețul inițial a fost: 46.00 lei.Prețul curent este: 36.10 lei.
Prețul inițial a fost: 205.00 lei.Prețul curent este: 187.15 lei.
Cumpără acest pachet format din 1 produs
- Fotografia afisată are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă -
0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Catalog de culori, Londa Professional, Salon Chart”
Londa Professional este un brand tradițional care a fost înființat în 1956 ca un sub brand al Wella. Deja în 1959, numele „Londa” a fost folosit pentru prima dată ca marcă înregistrată. Numele a fost puternic influențat de „l'onde”, care este cuvântul francez pentru val.La un an de la lansarea mărcii, produsele erau disponibile și în afara Germaniei. După căderea Zidului Berlinului, Londa a fost complet reintegrată în corporația Wella și de atunci a acționat ca un brand independent pe piața de îngrijire a părului. Filosofia brandului este modelată de viziunea că frumusețea nu cunoaște limite și aparține tuturor. Din cauza acestui gând central, Londa oferă o gamă largă de produse de îngrijire și coafare extrem de eficiente pentru orice tip de păr. Sortimentul variază de la seria Visible Repair la seria Color Radiance și la seria de volum Impressive Volume. Linia Velvet-Oil conține uleiuri hrănitoare de îngrijire profundă, iar produsele Sun Spark oferă chiar și protecție UV. Londa Professional are, de asemenea, produse pentru pielea capului gras, coapsă și păr indisciplinat, precum și pentru părul uscat sau fin. Un brand global, Londa Professional oferă chiar și seria Londalock care conține produse de înaltă performanță pentru valuri permanente. Sortimentul cuprinzător include și produse de styling.