—-   Livrarea produselor cumparate de pe www.eclat.ro se face prin curier sau easybox  —-

      Știm că ești nerăbdător să vezi ce ți-ai cumpărat de pe eclat.ro, dar în același timp îți dorești ca produsele tale să ajungă cât mai repede la tine și costul transportului să fie cât mai mic sau de ce nu … gratis.

Noi cei de la eclat.ro știm cât de mult înseamnă pentru tine profesionalismul și seriozitatea curierilor, așa că am decis să colaborăm cu una dintre ele mai renumite firme de curierat din țară – Sameday Curier.

  1. Curier (door to door)

    Costul livrării standard a coletelor de până la 2 kgeste de 20 lei pentru comenzile cu valoarea de până la 799 lei, iar în funcție de anumite opțiuni de livrare sau modalități de plată, pot exista costuri suplimentare (1ron extra / kg).

Dacă coșul tău de cumpărături depășește valoarea de 799 lei, transportul este suportat de către noi cei de la eclat.ro – GRATUIT.

Termenul de livrare este de aproximativ 24-48 de ore lucrătoare de la data preluării comenzii de către curier.

  1. Easybox

Costul livrării la Easybox a coletelor de până la 2 kg este de 16,99 lei

       Aceste lokere sunt cutii securizate, plasate în toata România. Dupa plasarea comenzii vei primi o notificare prin email din partea noastra pentru confirmarea comenzii, iar in momentul lincarcarii comenzii tale in Easybox vei primi un SMS cu un cod PIN, care îți va fi furnizat și pe adresa de e-mail. Odată ce ai ajuns la easyboxul în care ai selectat livrarea, introduci codul PIN, iar una dintre ușile easybox se va deschide și îți poți lua colectul. Apoi, pur și simplu închizi ușa și poți pleca. Easybox este una dintre cele mai simple metode prin care îți poți ridica coletele, iar asta pentru că poți merge la easybox oricând ai timp, fără să fii condiționat de curier.

     În plus, există multe puncte easybox în fiecare oraș. Astfel poți să stai fără griji că nu ești acasă atunci când sună curierul. Un alt beneficiu este că faptul că poți da comanda oricând, iar comanda ta ajunge mult mai repede în easybox, decât ar ajunge la tine acasă prin curier. Poți plăti comanda atunci când o plasezi prin PlatiOnline, cu cardul, sau poți să selectezi plata la easybox cu cardul (trebuie sa stii ca unele easyboxuri nu au aceasta facilitate), așa că poți comanda fără să plătești pe loc, ci atunci când îți ridici comanda, la fel ca la plata cu ramburs, doar că se face prin POS la fiecare easybox. Odată ce ai primit SMS-ul cu codul PIN și ești anunțat că produsul a sosit la easybox, ai la dispoziție 48 de ore pentru a merge să îți ridici produsul. Easybox este disponibil 24/24, așa că poți merge oricând ai timp.

Comenzile înregistrate pe eclat.ro sunt livrate conform modalității alese și a informațiilor furnizate în pagina de finalizare comandă.

Te rugăm să verifici corectitudinea datelor înscrise, iar în cazul în care ai sesizat erori sau dorești să modifici ceva din comanda plasată, te rugăm să ne contactezi pentru procesarea acesteia, la numarul de telefon: 0740.123.000 sau WhatsApp.

La livrarea coletului, curierul trebuie să vă emite pe loc o chitanță pentru suma plătită. Această chitanță va reprezenta dovada plății în numerar, valabilă atât pentru clienți persoane fizice, cât și clienți persoane juridice.

Eclat.ro nu va mai putea emite ulterior altă chitanță, singura chitanță valabilă fiind cea emisă de curierul care a făcut livrarea.

Dacă comanda nu poate fi livrată (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de cumpărător este greșită, etc.), aceasta revine înapoi la vânzător în decurs de maxim 5 zile.

Sameday Curier va încerca maxim 3 livrări în 3 zile diferite. Coletele NU se păstrează la sediul curierului după cele 3 încercări de livrare.

Dorim de asemnea să informăm că în perioada sărbătorilor pot exista întârzieri în livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi recepționate sau aglomerării de livrari ale firmelor de curierat, caracteristică specifică sărbătorilor.

Eclat.ro NU este răspunzător pentru expedierile întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de urmatoarele situații/ circumstanțe independente de voința noastră:

– zone închise datorită epidemiei de Covid -19,

– blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț),

– surpări de teren in apropierea șoselei,

– căderi de poduri,

– astupări de tunele montane,

– deraierea trenurilor în apropierea șoselei,

– blocări naturale,

– greve neautorizate,

– revolte spontane regionale,

– condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus,

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc.,

– cauze umane: stare de război, stare de asediu, etatizare forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc.,

– nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

Echipa eclat.ro

Parteneri www.cel.ro