Tractor Claas Xerion 5000 Trac VC cu aplicatie Bluetooth, Siku 6791 Prețul inițial a fost: 1,200.00 lei.Prețul curent este: 799.00 lei.
Inapoi la produse
Pachet pentru par vopsit, Londa Professional Color Radiance: Sampon 1000ml, Post Color Tratament 1000ml
Pachet pentru par vopsit, Londa Professional Color Radiance: Sampon 1000ml, Post Color Tratament 1000ml Prețul inițial a fost: 186.00 lei.Prețul curent este: 149.00 lei.

Tractor John Deere cu roți duble, SIKU 6735

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 750.00 lei.Prețul curent este: 499.00 lei.

Stoc epuizat

Stoc epuizat

2 persoane se uită la acest produs acum !
  • Sameday Courier

comanda va fi livrată de un curier la adresa specificată

1-2 zile

20 ron

  • EasyBox

ridică la orice oră vrei din EasyBox

1-2 zile

16,99 ron

  • original eclat Produs original
  • Retur în 15 zile

Descriere produs

Tractor John Deere cu roți duble, SIKU 6735

Tractoarele moderne sunt echipate cu tehnologie digitală pentru a cultiva terenul cât mai eficient posibil. Noul SIKUCONTROL John Deere 7290R SIKUCONTROL este controlat prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete cu SIKU APP și tehnologia Bluetooth. Cel mai recent tractor cu două roți din seria 7R de la John Deere are un aspect impresionant. Atunci când solul este moale, anvelopele duble reduc presiunea la sol. Anvelopele sunt conectate cu ajutorul unor magneți care sunt integrați în siguranță în jante. Anvelopele pot fi montate și demontate foarte rapid și fără unelte. John Deere 7290R poate funcționa cu anvelope normale, cu anvelope duble pe puntea față și spate sau cu anvelope duble doar pe puntea spate. Tractorul este fabricat din metal cu piese din plastic. Toate funcțiile, precum și cele trei viteze, sunt controlate prin intermediul unei aplicații. Acesta poate fi controlat cu ajutorul unui joystick virtual sau al senzorilor de mișcare și înclinare ai dispozitivelor mobile. Pe lângă conectarea și deconectarea remorcilor, manevrele precise pot fi efectuate cu ajutorul aplicației. Din acest motiv, cuplajul spate este controlat electronic. Farurile de pe capotă, de pe cabină, indicatoarele din spate și luminile intermitente pot fi pornite și oprite cu ajutorul aplicației. Aplicația SIKU oferă, de asemenea, fanilor tractoarelor informații utile despre John Deere 7290R. Setările și caracteristicile aplicației sunt actualizate în permanență. Utilizarea funcției OTA (Over-The-Air) a aplicației.

  • Scară: 1:32.
  • Dimensiune: 19,7 x 14,5 x 11,1 cm
  • Dimensiunea pachetului: 29,5 x 17,5 x 14,7 cm
  • Producător.
  • Material: metal/plastic
  • Vârstă: 3+
- Fotografia afisată are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă -
0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractor John Deere cu roți duble, SIKU 6735”
Compania de familie din Sauerland din Germania, fondată în urmă cu 100 de ani, este una dintre cele mai importante companii de jucării din Europa cu mărcile siku, Toddys by siku și  WIKING . Modelele de jucării siku sunt fidele la detalii, robuste și echipate cu o varietate de funcții de joc.  În fabricile noastre de producție din Germania, Polonia și China, nu numai că producem jucării de înaltă calitate, care respectă cele mai recente norme și standarde de calitate europene și internaționale, dar producem și bucurie și distracție pentru fanii noștri mari și mici din peste 60 de țări din jurul lume. Acest entuziasm este motorul care ne conduce.Copiii își creează propria lume. Pentru noi este important ca imaginația copilului să nu fie restricționată. De aceea acordăm o mare importanță faptului că produsele noastre sunt compatibile. De exemplu, remorca noastră se fixează pe vehicule, pe clădirile noastre SIKUWORLD sau pe cei mici între eiCALITATEA ȘI SIGURANȚA CA TOP MAXIM Modelele de jucării Siku îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate și siguranță și asigură distracție lungă și sigură în camera copiilor. Pentru ca aceste cerințe să poată fi îndeplinite, modelele de jucării siku sunt realizate din metal cu piese din plastic. Acest lucru le face robuste și rezistente și permite reconstituirea realistă a proceselor de zi cu zi în traficul rutier, în construcții și servicii de salvare sau în agricultură. Fără plastifianți și PVC, modelele de jucării siku îndeplinesc standardele și liniile directoare de siguranță ale jucăriilor germane și internaționale. Aceasta înseamnă că modelele de jucării siku respectă, printre altele, Directiva europeană privind jucăriile 2009/48/EG și standardele sale armonizate (siguranța jucăriilor conform EN 71 și EN 62115). Pe lângă standardele noastre înalte de calitate pentru materiale și prelucrarea produselor noastre, ne preocupă și protecția tuturor persoanelor care lucrează pentru noi. În acest scop, am stabilit reguli ecologice și sociale de conduită care garantează securitatea la locul de muncă și protecția împotriva riscurilor pentru sănătate. Pentru a contribui la soluții globale, compania noastră a devenit membră a Procesului ICTI CARE. Procesul ICTI CARE este o inițiativă a Consiliului Internațional al Industriei de Jucării (ICTI), un program de producție etică menit să asigure un tratament echitabil al lucrătorilor și condiții de muncă sigure. Codul de conduită al Sieper GmbH se aplică tuturor furnizorilor, în timp ce programul ICTI este o cerinţă adresată furnizorilor de jucării. Pentru îmbunătățirea continuă și ca bază pentru dezvoltarea structurilor și proceselor noastre, Sieper GmbH este certificată conform ISO 9001:2015.