Metode de plata

 

 

Îți mulțumim că dorești să cumperi de la noi

Te informăm că poți plăti comanda ta astfel:

 

- online cu cardul bancar (EuPlatesc.ro)

- ramburs (numerar, la primirea coletului)

- plata prin OP (ordin de plată)

 

1. Plata cu cardul Online

 

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Eclat.ro folosește platforma de plată EuPlatesc.ro. Informațiile dumneavoastră NU sunt stocate pe serverele Eclat.ro.

Banca și procesatorul de plăți sunt singurele instituții care intră în contact cu informațiile dumneavoastră, oferindu-vă o garanție totală.

Puteți efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumeaneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).

ATENȚIE ! Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacțiile online.

 

 

2. Ramburs sau plata cu numerar

 

Plata ramburs se va face in lei, integral la livrarea produselor de către curier.

Plățile cash au urmatoarele limitări conform Legii 70/2015 actualizată:

1. Persoane juridice - limita este de 5.000 lei, iar dacă cumpărăturile depășesc această valoare, diferența se va achita prin banca.

2. Persoane fizice:

  • dacă valoare cumpărăturilor depășește suma de 10.001 lei ( adică mai mare de 10.000 lei ), plata este limitată la 5.000 lei cash, iar diferența se va achita prin bancă.
  • dacă valoare cumpărăturilor nu depășește suma 9.999 lei, se poate încasa toată suma cash.

 

3. Plata prin Ordin de Plată

 

Vă recomandăm ca înainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plată) să așteptați confirmarea din partea echipei Eclat.ro, că toate produsele din comanda dvs. sunt pe stoc și pot fi livrate. Veți primi această informație în scurt timp după ce comanda dvs. a fost plasată. De asemenea, factura proformă o veți primi prin email în format electronic.

Produsele se livrează DOAR după ce s-a efectuat transferul, în contul bancar de mai jos:

 

Nume firmă: Ter22 Area SRL

Cont lei: RO50 OTPV 1400 0141 7777 RO01 5762

Cod unic inregistrare: RO 39590977

 

Livrarea produselor se va face numai după ce plata va fi vizibilă în contul nostru. Confirmarea plății poate dura până la 24 de ore lucrătoare.

 

Iți mulțumim

Echipa Eclat