Livrarea comenzilor

 

Livrare prin curier

 

Știm că ești nerăbdător să vezi ce ți-ai cumpărat de pe Eclat.ro, dar în același timp îți dorești ca produsele tale să ajungă cât mai repede la tine și costul transportului să fie cât mai mic sau de ce nu ... gratis.

 

Noi cei de la Eclat.ro știm cât de mult înseamnă pentru tine profesionalismul și seriozitatea curierilor, așa că am decis să colaborăm cu una dintre ele mai renumite firme de curierat din țară

 

Sameday Curier

 

Costul livrării standard a coletelor de până la 2 kg este de 14.99 lei pentru comenzile cu valoarea de până la 499 lei, iar în funcție de anumite opțiuni de livrare sau modalități de plată, pot exista costuri suplimentare.

Dacă coșul tău de cumpărături depășește valoarea de 500 lei, transportul este suportat de către noi cei de la Eclat.ro - GRATUIT.

 

Termenul de livrare este de aproximativ 24-48 de ore lucrătoare de la data preluării comenzii de către curier.

 

 

Comenzile înregistrate pe Eclat.ro sunt livrate conform modalității alese și a informațiilor furnizate în pagina de finalizare comandă.

 

Te rugăm să verifici corectitudinea datelor înscrise, iar în cazul în care ai sesizat erori sau dorești să modifici ceva din comanda plasată, te rugăm să ne contactezi pentru procesarea acesteia, la numarul de telefon: 0744.691.719, WhatsApp, sau prin serviciul Live Chat 24/7.

 

La livrarea coletului, curierul trebuie să vă emite pe loc o chitanță pentru suma plătită. Această chitanță va reprezenta dovada plății în numerar, valabilă atât pentru clienți persoane fizice, cât și clienți persoane juridice.

 

Eclat.ro nu va mai putea emite ulterior altă chitanță, singura chitanță valabilă fiind cea emisă de curierul care a făcut livrarea.

 

Dacă comanda nu poate fi livrată (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de cumpărător este greșită, etc.), aceasta revine înapoi la vânzător în decurs de maxim 3 zile.

Sameday Curier va încerca maxim 3 livrări în 3 zile diferite. Coletele NU se păstrează la sediul curierului.

 

Dorim de asemnea să informăm că în perioada sărbătorilor pot exista întârzieri în livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi recepționate sau aglomerării de livrari ale firmele de curierat, caracteristică specifică sărbătorilor.

 

Eclat.ro NU este răspunzător pentru expedierile întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de urmatoarele situații/ circumstanțe independente de voința noastră:

 

- zone închise datorită epidemiei de Covid -19,

- blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț),

- surpări de teren in apropierea șoselei,

- căderi de poduri,

- astupări de tunele montane,

- deraierea trenurilor în apropierea șoselei,

- blocări naturale,

- greve neautorizate,

- revolte spontane regionale,

- condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus,

- cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc.,

- cauze umane: stare de război, stare de asediu, etatizare forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc.,

- nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

 

Echipa Eclat.ro