Sampon pentru par uscat, Wella Professionals, Invigo Nutri Enrich Shampoo, 250ml
Sampon pentru par uscat, Wella Professionals, Invigo Nutri Enrich Shampoo, 250ml Prețul inițial a fost: 62.00 lei.Prețul curent este: 51.00 lei.
Inapoi la produse
Balsam pentru hidratare si luminozitate, Wella Professional, Oil Luminous Conditioner, 250ml
Balsam pentru hidratare si luminozitate, Wella Professional, Oil Luminous Conditioner, 250ml Prețul inițial a fost: 88.00 lei.Prețul curent este: 79.00 lei.

Tratament pentru par uscat si deteriorat, Wella Professionals, Invigo Nutri Enrich Straight Leave in Cream, 150ml

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 74.00 lei.Prețul curent este: 63.00 lei.

Stoc epuizat

Stoc epuizat

2 persoane se uită la acest produs acum !
  • Sameday Courier

comanda va fi livrată de un curier la adresa specificată

1-2 zile

20 ron

  • EasyBox

ridică la orice oră vrei din EasyBox

1-2 zile

16,99 ron

  • original eclat Produs original
  • Retur în 15 zile

Descriere produs

Tratament pentru par uscat si deteriorat, Wella Professionals, Invigo Nutri Enrich Straight Leave in Cream, 150ml

Ofera instant efect de netezire parului. Hraneste si ingrijeste parul deteriorat, lasandu-l moale si stralucitor. Contine complexul Nutri Enrich si Goji Berry.

Utilizare: se aplica pe parul proaspat spalat si uscat cu prosopul si se piaptana. Nu se clateste.

Îți recomandăm acest pachet ...

Prețul inițial a fost: 74.00 lei.Prețul curent este: 59.85 lei.
Prețul inițial a fost: 84.00 lei.Prețul curent este: 65.55 lei.
Prețul inițial a fost: 158.00 lei.Prețul curent este: 125.40 lei.
Cumpără acest pachet format din 1 produs
Prețul inițial a fost: 74.00 lei.Prețul curent este: 59.85 lei.
Prețul inițial a fost: 109.00 lei.Prețul curent este: 86.24 lei.
Prețul inițial a fost: 183.00 lei.Prețul curent este: 146.09 lei.
Cumpără acest pachet format din 1 produs
Prețul inițial a fost: 74.00 lei.Prețul curent este: 59.85 lei.
Prețul inițial a fost: 46.00 lei.Prețul curent este: 36.10 lei.
Prețul inițial a fost: 120.00 lei.Prețul curent este: 95.95 lei.
Cumpără acest pachet format din 1 produs
- Fotografia afisată are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă -
0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratament pentru par uscat si deteriorat, Wella Professionals, Invigo Nutri Enrich Straight Leave in Cream, 150ml”
NOI SUNTEM COMPANIA WELLA Suntem Wella Company, un lider global inovator în industria frumuseții, care combină peste 140 de ani de înțelepciune acumulată și experiență în industrie cu impulsul de creștere entuziast al unei entități independente nou înființate. Acum împlinim doi ani ca companie de sine stătătoare, suntem una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din sectorul frumuseții.Avem un portofoliu de mărci iconice profesionale și de vânzare cu amănuntul pentru păr, unghii și mărci de frumusețe de ultimă oră. Suntem dedicați și mândri să servim legiunii de artiști și proprietari din comunitatea profesională a părului și unghiilor din cele peste 100 de țări în care activăm.În fiecare zi, impactăm o comunitate diversă de peste 91 de milioane de iubitori de frumusețe și profesioniști din industrie, influenți sociali, ambasadori, urmăritori, angajați și clienți din întreaga lume. Aceasta este familia noastră Wella.​Viziunea noastră este de a le permite oamenilor să arate, să simtă și să fie adevăratele lor sine. Acest lucru ne propulsează înainte, alimentând tot ceea ce facem, în același timp ghidând progresul nostru de mediu și social.Credem în puterea afacerilor de a fi un catalizator al schimbării, permițând oamenilor, organizațiilor și societăților să prospere în mod colectiv. Ne propunem să dezlănțuim potențialul oamenilor, partenerilor și organizației noastre la nivel global, având ca nucleu sustenabilitatea și mediu, social și guvernanță (ESG). Diversitatea, echitatea și incluziunea sunt încorporate în etosul nostru, în centrul a ceea ce suntem, a modului în care operăm și a modului în care sprijinim industria și comunitățile pe care le deservim.ESG și creșterea comercială sunt legate în mod inerent de modul în care operăm și ne măsurăm valoarea. Construim cea mai bună companie de frumusețe din industrie, asigurându-ne că atunci când industria prosperă, noi prosperăm. Și pe măsură ce facem progrese pe agenda noastră de a avea grijă de planeta noastră și de a lăsa un impact pozitiv asupra societății, vom deveni un campion al schimbării a cărui moștenire va fi demnă de istoria noastră emblematică.