Uscator de par profesional, Wella Professionals Sahira Color, 2000W, 230V
Uscator de par profesional, Wella Professionals, Sahira Color, 2000W, 230V Prețul inițial a fost: 605.00 lei.Prețul curent este: 556.00 lei.
Inapoi la produse
Lac de unghii cu efect de gel, Opi, IS Pretty pink Perseveres, 15ml
Lac de unghii cu efect de gel, Opi, IS Pretty pink Perseveres, 15ml Prețul inițial a fost: 71.00 lei.Prețul curent este: 59.99 lei.

Cantar digital argintiu, Wella Professionals, Scale Silver 20IV

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 475.00 lei.Prețul curent este: 419.00 lei.

Se livrează între 29 iulie - 30 iulie
2 persoane se uită la acest produs acum !
 • Sameday Courier

comanda va fi livrată de un curier la adresa specificată

1-2 zile

20 ron

 • EasyBox

ridică la orice oră vrei din EasyBox

1-2 zile

16,99 ron

 • original eclat Produs original
 • Retur în 15 zile

Descriere produs

Cantar digital argintiu, Wella Professionals Scale Silver 20IV

Descoperă cântarul digital argintiu Wella Professionals Scale Silver 20IV! Măsoară cu precizie ingredientele tale pentru o preparare perfectă a produselor de îngrijire a părului. Design elegant și compact, ușor de utilizat.

Descriere:

Cântarul digital argintiu Wella Professionals Scale Silver 20IV este instrumentul perfect pentru a măsura cu precizie ingredientele necesare pentru prepararea produselor de îngrijire a părului. Designul său elegant și compact îl face ușor de integrat în orice spațiu de lucru, iar funcțiile sale simple îl fac ușor de utilizat.

Beneficii:

 • Măsurare precisă: Cântarul are o capacitate de 200 g și o precizie de 0,1 g, asigurând măsurarea exactă a ingredientelor.
 • Ușor de utilizat: Funcțiile simple și afișajul clar LCD fac utilizarea cântarului o joacă de copii.
 • Design elegant: Culoarea argintie elegantă și designul compact îl fac potrivit pentru orice spațiu de lucru.
 • Funcții utile: Funcția de oprire automată prelungește durata de viață a bateriei, iar indicatorul de baterie scăzută te avertizează când trebuie să schimbi bateriile.

Caracteristici:

 • Capacitate: 200 g
 • Precizie: 0,1 g
 • Afișaj: LCD
 • Funcții: Oprire automată, indicator baterie scăzută
 • Culoare: Argintiu
 • Material: Plastic ABS

De ce să alegi Cântarul digital argintiu Wella Scale Silver 20IV?

 • Precizie: Măsoară cu exactitate ingredientele pentru o preparare perfectă a produselor de îngrijire a părului.
 • Ușurință în utilizare: Designul simplu și funcțiile intuitive îl fac ușor de utilizat.
 • Stil: Designul elegant și compact îl face potrivit pentru orice spațiu de lucru.
 • Funcționalitate: Funcțiile utile, precum oprirea automată și indicatorul de baterie scăzută, fac din acest cântar un instrument practic și convenabil.

Comandă acum Cântarul digital argintiu Wella Scale Silver 20IV și bucură-te de o experiență de măsurare precisă și plăcută!

Îți recomandăm acest pachet ...

Prețul inițial a fost: 475.00 lei.Prețul curent este: 398.05 lei.
Prețul inițial a fost: 919.00 lei.Prețul curent este: 698.25 lei.
Prețul inițial a fost: 1,394.00 lei.Prețul curent este: 1,096.30 lei.
Cumpără acum aceste 2 produse și beneficiază de o reducere substanțială !
- Fotografia afisată are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă -
0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cantar digital argintiu, Wella Professionals, Scale Silver 20IV”
NOI SUNTEM COMPANIA WELLA Suntem Wella Company, un lider global inovator în industria frumuseții, care combină peste 140 de ani de înțelepciune acumulată și experiență în industrie cu impulsul de creștere entuziast al unei entități independente nou înființate. Acum împlinim doi ani ca companie de sine stătătoare, suntem una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din sectorul frumuseții.Avem un portofoliu de mărci iconice profesionale și de vânzare cu amănuntul pentru păr, unghii și mărci de frumusețe de ultimă oră. Suntem dedicați și mândri să servim legiunii de artiști și proprietari din comunitatea profesională a părului și unghiilor din cele peste 100 de țări în care activăm.În fiecare zi, impactăm o comunitate diversă de peste 91 de milioane de iubitori de frumusețe și profesioniști din industrie, influenți sociali, ambasadori, urmăritori, angajați și clienți din întreaga lume. Aceasta este familia noastră Wella.​Viziunea noastră este de a le permite oamenilor să arate, să simtă și să fie adevăratele lor sine. Acest lucru ne propulsează înainte, alimentând tot ceea ce facem, în același timp ghidând progresul nostru de mediu și social.Credem în puterea afacerilor de a fi un catalizator al schimbării, permițând oamenilor, organizațiilor și societăților să prospere în mod colectiv. Ne propunem să dezlănțuim potențialul oamenilor, partenerilor și organizației noastre la nivel global, având ca nucleu sustenabilitatea și mediu, social și guvernanță (ESG). Diversitatea, echitatea și incluziunea sunt încorporate în etosul nostru, în centrul a ceea ce suntem, a modului în care operăm și a modului în care sprijinim industria și comunitățile pe care le deservim.ESG și creșterea comercială sunt legate în mod inerent de modul în care operăm și ne măsurăm valoarea. Construim cea mai bună companie de frumusețe din industrie, asigurându-ne că atunci când industria prosperă, noi prosperăm. Și pe măsură ce facem progrese pe agenda noastră de a avea grijă de planeta noastră și de a lăsa un impact pozitiv asupra societății, vom deveni un campion al schimbării a cărui moștenire va fi demnă de istoria noastră emblematică.