Lac de unghii cu efect de gel, Opi Aphrodites Pink Nightie, 15ml
Lac de unghii cu efect de gel, Opi, IS Aphrodites Pink Nightie, 15ml Prețul inițial a fost: 71.00 lei.Prețul curent este: 59.99 lei.
Inapoi la produse

Balsam reparator dupa expunerea la soare, Wella Professionals Sun Care Conditioner 200ml

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 68.00 lei.Prețul curent este: 57.00 lei.

Stoc epuizat

Stoc epuizat

3 persoane se uită la acest produs acum !
 • Sameday Courier

comanda va fi livrată de un curier la adresa specificată

1-2 zile

20 ron

 • EasyBox

ridică la orice oră vrei din EasyBox

1-2 zile

16,99 ron

 • original eclat Produs original
 • Retur în 15 zile

Descriere produs

Balsam reparator dupa expunerea la soare, Wella Professionals Sun Care Conditioner 200ml

Redați strălucirea și vitalitatea părului expus la soare cu Balsamul reparator Wella Professionals Sun Care Conditioner!

Formula sa bogată, îmbogățită cu Pro-Vitamina B5 și vitamina E, oferă o hidratare intensă și o reparație profundă a fibrei capilare deteriorate de soare, salinitate și clor.

Beneficii:

 • Repară și revitalizează: Pro-Vitamina B5 pătrunde adânc în firul de păr, reparând daunele cauzate de expunerea la soare și redând elasticitatea și suplețea naturală a părului.
 • Hidratează intens: Formula bogată hidratează intens părul, eliminând senzația de uscare și asprume.
 • Protejează culoarea: Vitamina E oferă protecție antioxidantă împotriva radicalilor liberi, prevenind decolorarea prematură a părului vopsit.
 • Facilitează descurcarea: Balsamul lasă părul moale, mătăsos și ușor de descurcat, reducând semnificativ ruperea firelor de păr.
 • Formula ușoară: Se absoarbe rapid în păr, nu îl îngreunează și nu lasă reziduuri.

Recomandat pentru:

 • Păr uscat, deteriorat sau fragil
 • Păr expus la soare, salinitate sau clor
 • Păr vopsit

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate generoasă de balsam pe părul umed, spălat în prealabil cu șamponul Wella Professionals Sun Care Conditioner. Masați ușor pe toată lungimea părului, insistând pe vârfuri. Lăsați să acționeze timp de 2-3 minute, apoi clătiți bine cu apă.

Rezultate:

Păr reparat, hidratat, strălucitor și plin de vitalitate, cu o culoare vibrantă și o textură moale și mătăsoasă.

Ingrediente cheie:

 • Pro-Vitamina B5
 • Vitamina E
 • Ulei de caise
 • Tehnologia Sun-Blend
Sfat:

Pentru o îngrijire completă a părului expus la soare, utilizați împreună cu șamponul Wella Professionals Sun Care Conditioner.

Informații suplimentare:

www.wella.com

- Fotografia afisată are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă -
NOI SUNTEM COMPANIA WELLA Suntem Wella Company, un lider global inovator în industria frumuseții, care combină peste 140 de ani de înțelepciune acumulată și experiență în industrie cu impulsul de creștere entuziast al unei entități independente nou înființate. Acum împlinim doi ani ca companie de sine stătătoare, suntem una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din sectorul frumuseții.Avem un portofoliu de mărci iconice profesionale și de vânzare cu amănuntul pentru păr, unghii și mărci de frumusețe de ultimă oră. Suntem dedicați și mândri să servim legiunii de artiști și proprietari din comunitatea profesională a părului și unghiilor din cele peste 100 de țări în care activăm.În fiecare zi, impactăm o comunitate diversă de peste 91 de milioane de iubitori de frumusețe și profesioniști din industrie, influenți sociali, ambasadori, urmăritori, angajați și clienți din întreaga lume. Aceasta este familia noastră Wella.​Viziunea noastră este de a le permite oamenilor să arate, să simtă și să fie adevăratele lor sine. Acest lucru ne propulsează înainte, alimentând tot ceea ce facem, în același timp ghidând progresul nostru de mediu și social.Credem în puterea afacerilor de a fi un catalizator al schimbării, permițând oamenilor, organizațiilor și societăților să prospere în mod colectiv. Ne propunem să dezlănțuim potențialul oamenilor, partenerilor și organizației noastre la nivel global, având ca nucleu sustenabilitatea și mediu, social și guvernanță (ESG). Diversitatea, echitatea și incluziunea sunt încorporate în etosul nostru, în centrul a ceea ce suntem, a modului în care operăm și a modului în care sprijinim industria și comunitățile pe care le deservim.ESG și creșterea comercială sunt legate în mod inerent de modul în care operăm și ne măsurăm valoarea. Construim cea mai bună companie de frumusețe din industrie, asigurându-ne că atunci când industria prosperă, noi prosperăm. Și pe măsură ce facem progrese pe agenda noastră de a avea grijă de planeta noastră și de a lăsa un impact pozitiv asupra societății, vom deveni un campion al schimbării a cărui moștenire va fi demnă de istoria noastră emblematică.